Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Schutting of hek plaatsen: 47 L; 180 H; Hout; terraswoningen - achter

Toppers! Vakmensen, werken door, vriendelijk, houden zich aan de afspraak, komen zelf met ideeën/suggesties.

Ze hebben bij ons, zes woningen, de schuttingen vervangen. Ik kan geen enkel minpunt vermelden en beveel ze van harte aan!

Sandra Tori

Tuin aanleggen: Ontwerp is aanwezig m2; Bestaande tuin vervangen

Egaliseren tuin 80m2, aanleggen terras van betontegels (totaal 23m2), leggen graszoden (50m2). Er is ongeveer 5 kuub grond afgevoerd en 10 aangevoerd. Het resultaat was perfect, aanwijzingen werden goed opgepakt. Bereikbaarheid voor vragen was goed, per telefoon en WhatsApp. Matthijs is 1x langsgeweest voor de offerte en 1x voor de uitvoering om alles nog een keer goed door te spreken. Factuur conform offerte.

Roel van Dijk

Bestrating: 22 m2; Oprit; Klinkers

Keurige , harde werkers.

Rene Blok

tuinrenovatie

Tuinrenovatie voor- en achtertuin: ophogen, bestraten met hergebruik van oude tegels, plaatsen schuttingen en poort, aanleggen van verhoogde borderbakken. Alles is prima volgens onze wensen/plannen uitgevoerd, tussentijds overleg en kleine aanpassingen waren steeds mogelijk. Matthijs en Kees zijn goed op elkaar ingespeeld, ze werken snel, secuur en netjes. Onze tuin is prachtig geworden, wij zijn zeer tevreden!

Leo Breukel

Bestrating: 13 m2; Looppad of stoep; Bakstenen

Ik ben zeer tevreden over de offerte fase de uitvoering en het resultaat. Kees kwam langs en dan heb je geen computer nodig er is wel of geen vertrouwen. Het vertrouwen was er direct en dit bleek ook goed uit te pakken. De voortuin is gedaan. En binnenkort kan Kees een offerte maken voor de achtertuin.

Marc Lansink