WhatsApp App
met
ons!

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

ontzettend mooie metamorfose

De reden dat mijn recensie even duurde, was dat ik te druk was om alle complimentjes in ontvangst te nemen.

Ondanks datik een huurhuis heb, wou ik toch heel graag dat het er verzorgt uit zag mijn voortuin.

Nou het is werkelijk echt zo enorme ontzettende mooie metamorfose geworden, ik ben er super blij mee!

Ook het contact met Matthijs en zijn crew echt profesioneel en kundig, ze weten goed wat ze doen en denken enorm mee!

Ook het onderhoud denken ze goed aan mee, ik kwam terug van vakantie en zie ik ineens dat mijn voortuintje helemaal onkruid vrij gemaakt is en mooi gesnoeid, beter thuis komen kon gewoon niet.

Ik heb mijn voortuin en een nieuwe schutting achter laten doen en ben aan het sparen voor mijn hele achtertuin.

Ik kan ze zeker aanraden als je twijfelt om je tuin te laten doen, beter dan dit kan je niet krijgen hoor!!!

Tuin make over

Onze tuin was nodig toe aan een make-over, we hebben MK Hoveniers hier voor gevraagd nadat we zijn werk verderop in de straat hadden gezien bij buurtbewoners. Het eindresultaat is boven onze verwachtingen uit gestegen, wat een prachtige tuin hebben we. We zijn uiterst professioneel geholpen, mijn vrouw en ik hebben geen moment in onzekerheid of twijfel gezeten terwijl onze tuin aangelegd werd. Elk detail werd besproken en zelfs door ons aangegeven spontane wijzigingen werden met veel zorg uitgevoerd. We hebben over een tijdje nog wat werk voor onze voortuin staan en daar bellen we MK Hoveniers nog graag voor op.

Marcel van Beekum

Voor en achtertuin aanleggen

Voor- en achtertuin compleet aangelegd. Helemaal tevreden met het resultaat. Je ziet dat kwaliteit en service heel belangrijk voor ze is, het zijn echte vakmannen! Heel het proces van contact en 1ste afspraak, offerte tot aan het eindresultaat verliep vlekkeloos. Verder zijn ze heel behulpzaam, vriendelijk en denken ook echt met je mee.

Aleksandar Tadic

Super werk

Ik schrijf nauwelijks reviews, maar hier maak ik toch echt een uitzondering voor!
Matthijs en Kees hebben super werk geleverd! 
Bij kennismaking kregen we van Matthijs nuttige info en tips, waarna we ons ontwerp hebben aangepast. Na een scherpe en vooral duidelijke offerte hebben wij akkoord gegeven. 
Ivm corona hadden een aantal tegels een langere levertijd, dus moesten we noodgedwongen op zoek naar andere alternatieven. De offerte werd tot 2x toe probleemloos aangepast en na levering konden de mannen aan de slag. Alles werd netjes overlegd, er was ruimte voor aanpassingen, eventuele vragen en nog meer tips. Na een aantal dagen kwam ons ontwerp tot leven en wij kunnen oprecht zeggen dat we verliefd zijn op onze nieuwe achtertuin, gerealiseerd door deze hardwerkende, vriendelijke heren! Wij kunnen niets anders dan een goede review plaatsen en ze nogmaals bedanken!

Febi Larmonie

Vakwerk

We hebben onze tuin laten bestraten door MK Hoveniers. Matthijs is erg snel met offerte en komt afspraken na. Er is hard en netjes gewerkt en er wordt goed mee gedacht. Vakwerk

Cor Westerduin