WhatsApp App
met
ons!

Zomer – Tuinonderhoud

♫ Groen is gras, onder onze voeten... 

Nou, vergeet het maar. De zomerzon heeft weer genadeloos toegeslagen en wie zijn gazon niet regelmatig besproeit, kijkt nu tegen geel gras aan... GEEL!!! Nou groeit het gras ook niet hard met die droogte, dus minder maaien, da's een pluspunt. Maar er blijft nog genoeg tuinwerk over.


O, o, dat onkruid

Daar kunnen wij van meepraten, want tuinonderhoud is ons dagelijkse werk. En ook al is het droog, het onkruid blijft gewoon groeien. Onbegrijpelijk, maar waar! Dus is onkruidbestrijding vaste prik bij het tuinonderhoud, naast maaien en snoeien etc. Nog beter is het als er minder onkruid kan groeien, door bodembedekkende beplanting en/of schors bijvoorbeeld. En door onkruid op tijd te verwijderen, zodat het zich niet uit kan zaaien. Geen tijd voor? Wij wel en we helpen je graag een handje.


O, o, die te kleine berging

Dan ben je lekker bezig in de tuin en heb je van alles nodig. Herken je dat probleem, dat je in je overvolle berging of tuinhuisje struikelt over grasmaaier, kruiwagen en tuingereedschap? Wij hebben de oplossing. De zomer is een goed moment om een ruime berging of schuur in de tuin te laten bouwen. Wij hebben al diverse schuren neergezet, bijvoorbeeld een houten schuur op een gemetseld muurtje, inclusief fundering. Professionele aanpak, mooi resultaat. Overkapping eraan vast? Doen we ook!


Tip

Wil je je tuin groen houden en toch verstandig omgaan met water? Wij geven je graag advies over beplanting die goed tegen droogte bestand is en zuinige (druppel)systemen voor irrigatie.