WhatsApp App
met
ons!

Herfst – Tuinwerk en tuinplezier

Brrr, het wordt kouder!

We komen er niet onderuit: de dagen worden snel korter en de eerste nachtvorst hebben we al gehad. Prachtige avondluchten, dat zeker, en een wit-berijpte tuin in de vroege ochtend. Dus vooral niet vergeten naar buiten te kijken, als je binnen de verwarming een tandje hoger zet.


En toch nog tuinieren

De tuin nog niet winterklaar? Nog wat snoeiwerk, onkruid wieden, blad ruimen? Dat kan nu nog best, rond een graadje of 10. Jas aan en de handen flink uit de mouwen steken, dan krijg je het vanzelf warm. Maar niet al onze klanten zijn zulke die-hards en dan nemen wij al dat tuinwerk graag over. Klant blij, wij ASAP de tuin in, ook in dit natte, koude seizoen. Als doorgewinterde hoveniers kunnen wij wel tegen een stootje.


De timmerende tuinman

Als je straks in de winter lekker buiten wilt zitten, bieden wij de ideale oplossing. We gooien de kruiwagen en snoeischaar aan de kant en gaan met hamer en zaag aan de slag. Wij bouwen met plezier een mooie overkapping en geloof ons, er is keus genoeg in ontwerp en materialen. Overkapping klaar? Dan de heater aan, hapje en drankje erbij en genieten van je wintertuin.


Tip

Heb je nog een kale plek in de tuin? Wat dacht je van een (fruit)boom? Dit is een goed seizoen om bomen te (laten) planten. In de winter wortelen ze, in de lente gaan ze groeien en bloeien.