WhatsApp App
met
ons!

Winter – Tijd voor tuinaanleg

Hovenier gezocht!

Ze zijn er, hoor. Mensen die pas een huis gekocht hebben of na een lange winter hun tuin in lopen en denken: wat een rotzooi! En vervolgens denken ze: die tuin moet eens grondig op de schop. En daarna: maar dat kan ik zelf niet! Dus gaan ze op zoek naar een handige hovenier.


Hovenier gevonden!

Met een beetje geluk kom je dan bij ons terecht (je bent er al), want wij maken van die zandbak bij jouw nieuwbouw-woning of van jouw verwaarloosde oude tuin met plezier een prachttuin. Met onze kennis en ervaring zitten we vol tuinideeën en zelf heb je natuurlijk ook specifieke wensen voor je nieuwe tuin of tuinrenovatie. Samen maken we een plan voor de tuinaanleg. Strakke tuin met bloembakken, speelse tuin met veel groen, bloemenborders, bomentuin, veel zon, veel schaduw, groot gazon, vlonder, overkapping, pergola? Kiest u maar! Klant is koning.


Tuinaanleg met een gouden randje

Na de vorst en overvloedige regen van deze winter breekt nu de zon door en de lente dient zich aan. Ideaal moment voor tuinaanleg. Dan is het wel erg handig dat wij qua tuinaanleg van alle markten thuis zijn. Van tuinbestrating tot houtbouw tot beplanting: onze stratenmakers en (timmerende) hoveniers kunnen werken met de meest uiteenlopende materialen, modellen en plantensoorten. Zo krijgt elke tuin een unieke uitstraling. En bedenk je tijdens de tuinaanleg dat je iets (een beetje) anders wilt? Wij zijn flexibel en passen het tuinplan aan jouw wensen aan.


Tip

Wil je geen compleet nieuwe tuinaanleg, maar een flinke onderhoudsronde voor je oude tuin? Bel nu! Wij brengen jouw verwilderde tuin weer in het gareel, zodat jij er straks met een béétje bijhouden onbekommerd van kan genieten.