WhatsApp App
met
ons!

Zomer – Overkapping troef!

Warm weertje

De nazomer begint onverwacht mooi, na twee kwakkelende zomermaanden. De thermometer tikt met gemak 25 graden aan en de zon kan nog flink branden. Wat jammer nou, als je eerder besloten hebt dat een overkapping niet nodig is in jouw tuin, want er zijn vele voordelen.


Overkapping? Hmmm... Welke voordelen, hovenier!

In deze tijden van extreem weer – denk aan stortbuien, zomerstormen, hittegolven – biedt een overkapping beschutting tegen water, wind en zon. Kun je altijd comfortabel buiten zitten en genieten van je tuin. Zelfs in de winter, als je kiest voor een overkapping met dichte zijwanden en terrasverwarming. Zo vergroot de overkapping ook je leefruimte, het hele jaar door. Nog niet overtuigd? Een overkapping is niet alleen nuttig, maar mag ook mooi zijn, met natuurlijke materialen (diverse houtsoorten naar keuze) en als je wilt met een goed isolerend groendak.


Dat is nogal wat. En verder?

Ben je óm en wil je toch een overkapping? MK Hoveniers staat in de startblokken om samen met jou binnen je budget de beste oplossing te vinden. Aan het huis vast of los in de tuin? Open of dichte zijwanden? Strak of rustiek ontwerp? Welke houtsoort(en)? Wat voor dak: bitumen, pannen, groendak? Inclusief verlichting en verwarming? Resultaat: een unieke overkapping, speciaal voor jou. Met hamer en zaag staan wij paraat om het ontwerp vakkundig uit te voeren, van fundament tot dak. Jouw overkapping moet immers in alle seizoenen staan als een huis.


Tip

Waarom geen grote parasol? Die is goedkoper en geeft ook schaduw. Klopt, maar de regen sijpelt er op den duur doorheen en als harde wind eronder slaat: weg parasol. Een overkapping kost wat, maar dan heb je ook wat!