WhatsApp App
met
ons!

Lente – Creatieve hoveniers

Tuinwerk aan de winkel

Nu het eindelijk mooi weer is, komen ook de lentekriebels. Lekker buiten zijn, in de natuur, het park of je eigen tuin. Tijd om die tuin na een lange winter eens kritisch te bekijken om te zien of het anders en beter kan. Al leuke ideeën? Wij denken graag creatief met je mee.


Talloze tuinideeën

Sommige klanten hebben al een compleet tuinplan als ze ons inschakelen. Anderen hebben wel ideeën en wensen, maar geen idee wat wel en niet kan in hun tuin. Weer anderen zitten met de handen in het haar: geen verstand van tuinen en geen groene vingers. In al die gevallen staan onze hoveniers klaar om met een schat aan ervaring bestaande tuinplannen aan te passen of een compleet nieuw tuinplan te maken, uiteraard in nauw overleg met de klant. Dan kom je er vanzelf achter dat er eindeloos veel opties zijn voor een unieke tuin die precies bij jou past.


Zoveel klanten, zoveel tuinen

Om dit te illustreren geven we wat voorbeelden uit de praktijk. Tuinbestrating van traditionele klinkers of een terras van grote keramische tegels met houtmotief. Verhoogde plantenbakken of een 'gewone' border met borderrand van Cortenstaal. Of lekker veel hout in de tuin: schutting, vlonder, overkapping. Liever veel groen? Gazon, hagen, bomen, heesters, klimop, groendak op tuinhuis of schuur. Speelse tuin met vijver, pergola en verborgen hoekjes. Kindvriendelijke tuin met speeltoestellen en schors. Enzovoort. Meer ideeën zoeken voor jouw tuin? Zie onze foto's!


Tip

Zin in een nieuwe tuin? Wandel eens door diverse buurten om inspiratie op te doen voor tuinbestrating en beplanting, gebruik je eigen fantasie en bedenk ook wat je zeker NIET wilt in jouw tuin, want smaken verschillen.