WhatsApp App
met
ons!

Lente – Hovenier in actie

De natuur ontploft

Zo kaal als het was in de winter, zo uitbundig groen is het nu. Lentebloeiers tonen hun vrolijke kleuren, in het wild en in de tuin. Het is een feest voor het oog, voor wie het wil zien. En wie wil dat nou niet? Als je een beetje van je gazon houdt, heb je het gras al gemaaid. Kun je nagaan dat wij ook niet stllgezeten hebben!


Tuinproject onder de loep

We gaan niet alles opsommen wat we gedaan hebben, hoor. Da's gewoon geen doen. We focussen op één tuin die eruit sprong, omdat we daar zoveel van ons vakmanschap in kwijt konden. Tuin aan het water, moeilijk bereikbaar, dus daar begon het al mee. Er kwam een enorme (spek)takelwagen aan te pas om de zware materialen (en dat waren er heel wat) over het huis heen te tillen. En toen konden onze hoveniers subiet aan de slag met de tuinaanleg.


Tuinaanleg van A tot Z

We hebben een nieuwe beschoeiing met een vlonder aangebracht langs de waterkant. Dat is snel gezegd, maar wel een hele klus. Prachtig geworden. Schuttingen, terras en tuinpaden van stoere oude klinkers, gazon, borders met grote stapstenen, pergola, vijvertje, schors onder de trampoline en natuurlijk véél nieuwe beplanting. Is het toch nog een opsomming geworden, en dat allemaal voor één tuin. Een ding is zeker: over enkele jaren is ook deze tuin een feest voor het oog.


Tip

Zoek je een hovenier die écht alles kan? Stop met zoeken, nú, want je hebt hem gevonden, de duizendpoot onder de hoveniers. Jij kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. En mooi!