WhatsApp App
met
ons!

Winter – Nieuwe tuinen

Op naar de lente!

Op een zonnige dag voel je de lente al aankomen. Maar het is nog steeds winter en dan denk je misschien dat een hovenier weinig te doen heeft. Niks is minder waar. Wij zijn druk bezig met nieuwe tuinen aanleggen. Dan zijn ze mooi klaar als we in de lente weer buiten kunnen zitten.


Prachtige projecten

Mooie tuinen maken met mooie materialen: dat doen wij met plezier. Zo hebben we voor een klant een houten damwand en trap gebouwd om het hoogteverschil tussen tuin en achterpad op te vangen. Een bijpassend hek eromheen, sierbestrating, beplanting en áf is die tuin. Nog een mooi project: een schuur gezet met terras en een vlonder om het terras. En een complete tuin aangelegd met een houten overkapping met groendak, een schutting, verhoogde borders en sierbestrating. Alles in stijl, prachtig geworden, trots op!


Bestrating in het zonnetje

Professionele aanpak? Ja, natuurlijk! Klanten die kiezen voor sierbestrating in (een deel van) de tuin kunnen daarvan meepraten. Ouderwetse klinkers en kinderkopjes? We tikken ze er netjes in. Natuursteen tegels of grote plavuizen? We leggen ze superstrak. En we zorgen ook voor de juiste ondergrond, zodat je terras, oprit of tuinpad niet gaat verzakken. Je hoeft onze foto's maar te bekijken en je ziet de enorme diversiteit aan sierbestrating van onze hand. Doen! Pak er gerust een vergrootglas bij: het is vakwerk van A tot Z.


Tip

Heb je genoeg van je oude, verwilderde tuin en geen groene vingers? Wij gaan met je rond de tafel zitten om samen een onderhoudsvriendelijke tuin te bedenken die precies bij jou past.